fsturedahl

Kategori: Tips

Tips på serierPretty little Liars / Desperate Housewives / Prison Break

3 saker jag vill ha!

Vita jeans / träningstights / Calvin Klein

I tisdags beställde jag äntligen träningstightsen! Nu är det bara ett par vita jeans och gråa Calvin Kleins som ska bli mitt med. ;P

Tips på några låtar!

Takida ❤Senaste låten från Takida, så grymt bra!

SkorHär / här / här

Making a murdererBörjade kolla på detta igår med mamma och jag är helt fast efter 2 avsnitt! Så ni som inte har något speciellt att kolla på så tipsar jag verkligen om denna!

AdidasLeggins / Jacka / Tröja / Hoodie / Tröja / Skor / Linne / Tröja / Keps / Hoodie / Leggins / Hoodie

Calvin Klein underwear


1 Överdel & underdel / 2 överdel / 3 överdel & underdel

Asså dessa underkläder! Så jävla bekväma så det finns inte. Har det första i svart men vill även ha det grått. Så blir kanske att beställa det snart.

Hur snygga??Carrara / Genesis / AlohaBermuda / Snow leopard

Hur snygga är inte dessa träningstightsen då? Funderar faktiskt på att beställa ett par, men har så svårt för att bestämma vilka haha.

Paus i pluggandetEftersom jag sitter och pluggar framför en dator varje dag, så är det viktigt att ta pauser. Då brukar jag sätta på bra musik och måla! Det känns så avkopplande och man får ny energi till att fortsätta plugga. Just nu målar jag i denna boken, men har även några fler.

Tips på 3 serier


Vänner / The O.C / Sons Of Anarchy

Här är tre serier jag verkligen tipsar om! Dessa har jag sett om hur många gånger som helst. :)

Nelly.com


Open back polo / Chill lace up top / Lace up shirt / Cross it dress / Tights / Lace up shirt / Dress / Snake tights / Shimmery dress / Denim leggings / Top / Craving skirt

Tips! - olaplex

"Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.
På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet!
Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent!"
http://olaplex.se/

Detta tipsar jag verkligen om! Håret blir så lent!

 

Jack and Jones


J&J / Hoodie / Sweatshirt / Klassisk t-shirt / Melerad långärmad t-shirt / Long fit t-shirt / Sweatshirt / Klassisk t-shirt / Långärmad t-shirt

Brukar alltid tipsa om tjejkläder och inte kläder för killar. Så gick in lite på Jack & Jones och hittade dessa! Så sjukt snygga.

Junkyard!

Jacka / Calvin Klein / Longsleeve / Adidas / Jacka / Linne / Byxor / Skor / Tröja

Världens bästa sida, inne flera gånger i veckan och kollar runt hehe! Funderar på att beställa något när lönen kommer. :)